Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Buch reivindica la feina dels Mossos a Igualada: “El país us necessita”

El conseller ha insistit que tant ell com el Govern estan “molt orgullosos” de la seva feina

Redacció
Redacció 10/07/2020
Pla obert de la intervenció del conseller d'Interior, Miquel Buch, durant l'acte d'homenatge als Mossos que van participar en el tancament perimetral de la Conca. 10 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha agraït aquest divendres als Mossos d’Esquadra el treball que van dur a terme durant el confinament de la Conca d’Òdena al principi de la pandèmia: “Aquest país us necessita”.

Ho ha dit en un acte commemoratiu en reconeixement a la policia catalana, en el qual ha destacat la seva implicació, segons ha informat la Conselleria en un comunicat: “Mentre gestionaven el confinament continuaven les investigacions, l’acompanyament a les víctimes de violència masclista i continuava el patrullatge”.

Ha assenyalat que un cos com el de Mossos no para mai de treballar, i ha emplaçat els agents seguir vetllant per la seguretat com han fet fins ara: “Heu de seguir afrontant els nous reptes que planteja la societat catalana”.

“Vostès van decidir no ser simples espectadors, van decidir implicar-malgrat les crítiques que poguessin tenir i servir a una societat”, ha afegit el titular d’Interior, que ha destacat que treballen amb professionalitat i qualitat.

Orgullosos

Ha insistit que tant ell com el Govern estan “molt orgullosos” de la seva feina i els ha demanat que no deixin mai de servir a les altres persones.

Abans de l’acte el conseller ha visitat el parc de Bombers d’Igualada, on s’ha reunit amb comandaments i també els ha agraït la feina feta.

Relacionats