Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Brutal pífia de la Guàrdia Civil a Vilafranca: irromp al pis equivocat i encanona els inquilins amb metralletes durant 1 hora

|

- Publicitat -

La Guàrdia Civil ha comès una brutal pífia durant el macrooperatiu policial que han dut a terme el matí d’aquest dimarts, 14 de febrer, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Un total de 150 agents del cos policial espanyol s’han desplegat a la capital per a dur a terme escorcolls i registraments de domicilis i locals suposadament vinculats amb un clan familiar especialitzat en l’emmagatzematge i la distribució d’haixix a escala internacional. La que es pressuposa que ha estat una rigorosa investigació per part de la Guàrdia Civil, tanmateix, ha resultat en un bon ensurt per als inquilins d’un pis situat al carrer Torrelles de Foix, que la Benemèrita ha destrossat sense cap mena d’escrúpol per a, després, descobrir que s’havien equivocat d’immoble.

A quarts de sis del matí, la Guàrdia Civil entrava en un bloc de pisos amb sis immobles. Els inquilins d’un d’aquests pisos, en el qual viuen dos joves juntament amb una mare i els seus fills, de curta edat, s’han despertat sobresaltats després que la Guàrdia Civil rebentés la porta d’accés. Els agents han emmanillat els dos joves i els han encanonat amb les metralletes durant una hora, sense respondre les preguntes que aquests els feien, mentre altres agents escorcollaven el pis, llançant la roba i els objectes a terra i, en definitiva, deixant-lo fet un nyap. “M’han destrossat el pis literalment”, explica un dels inquilins, Xavier Sas, al mitjà ‘El 3 de vuit‘.

Publicitat

El veí explica que, al cap d’una hora, els agents s’han adonat que el pis que havien d’escorcollar era dues plantes més amunt. Després de demanar disculpes als afectats i de dir-los que presentin una denúncia perquè els cobreixin les despeses de les destrosses, els agents de la Benemèrita han abandonat l’immoble. “A part de l’ensurt també és el tracte rebut, ens han tractat fatal. No crec que sigui el correcte. I que després l’únic que et diguin és que s’han equivocat i que els sap greu…” critica Sas, que encara té l’ensurt al cos.

Et pot interessar  Desmantellen la cúpula dels Latin Kings a Catalunya, amb seu a Reus i l’àrea metropolitana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut