Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Boye anuncia que s’ha trobat el despatx de cap per avall: “Ens han entrat a la nit”

|

- Publicitat -

La defensa dels exiliats portada a terme per l’advocat Gonzalo Boye acumula victòria darrere victòria durant la lluita contra l’Estat. L’estratègia guanyadora ha generat molts mals de cap als tentacles de l’Estat i ha deixat retratada la justícia espanyola en més d’una ocasió.

Davant la manca d’arguments i la por que genera tot el que pugui fer en un futur, no és descartable que l’Estat comenci a intensificar les males arts per a intentar desequilibrar el bufet de Boye.

Publicitat

En un tuit passades les 9 del matí, el lletrat ha anunciat que han entrat al seu despatx: “ens ho hem trobat tot cap per avall”. A més, explica que alguna cosa fa pudor de socarrim: “no sabem si també han entrat a robar mentre l’empresa d’alarma va informar que no hi havia “indicis d’intrusió”.

Per tant, avisa: “Si pensen que així ens intimidaran ho tenen clar”.

No és la primera vegada que l’Estat intenta atacar el bufet de Boye, com quan li van requisar el mòbil amb l’excusa de vincular-lo amb una suposada trama de blanqueig de capitals quan després tot va quedar en un no res.

Et pot interessar  Òmnium desplega una pancarta gegant a l'aeroport del Prat denunciant que 'A Espanya, protestar és terrorisme'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut