Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Borràs: “L’independentisme ha guanyat a Catalunya, que és el que a nosaltres ens importa”

"Felicitem Esquerra pel seu gran resultat i al Front Republicà per la campanya que ha fet"

|

- Publicitat -

Laura Borràs, número dos a Barcelona per JxCat però que ha dut el pes de la campanya del partit independentista per la condició de pres polític de Jordi Sánchez, ha sortit passades les onze de la nit a valorar els resultats del 28-A.

Primer de tot, ha felicitat ERC per haver guanyat les eleccions a Catalunya: “he pogut parlar amb en Gabriel Rufien i l’he felicitat, també li he enviat un missatge a Pedro Sánchez per haver guanyat a Espanya”.

Publicitat

Borràs no s’ha oblidat de Front Republicà i els ha felicitat “pel mèrit de la campanya que ha fet”. Borràs ha destacat que JxCat “manté el resultat” i que “ERC ha guanyat” i ha conclòs que “l’independentisme a guanyat al país, que és el que a nosaltres ens importa” i ha volgut recordar que “mai hi haurà tants diputats independentistes a Madrid”.També ha volgut remarcar que “partien de zero” i que han “triplicat els pronòstics de les enquestes”.

Com no podia ser d’una altra manera, ha tingut paraules pels presos polítics i ha recalcat que “els presos polítics han estat escollits, la gent els ha votat”. Per acabar, ha advertit: “treballarem perquè a les europees i municipals els independentistes tornin a tenir un excel·lent resultat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut