Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bonvehí fa seu l’autonomisme i carrega contra el president Torra

El líder del PDeCAT retreu el suport del president als CDR i demana que l'independentisme pensi en els seus interessos amb el Gobierno

|

- Publicitat -

La incomoditat que provoca que el president de la Generalitat no respongui a un partit polític ha quedat ben visible amb el president del PDeCAT, David Bonvehí, qui en una entrevista a Vilaweb no ha dubtat en posar-se al costat de les paraules del president Mas a Catalunya Ràdio quan va criticar que el cap de l’executiu català demanés als CDR empènyer, “no era funció dels polítics”, digué Mas. “Coincideixo bastant amb el president Mas”, assegura Bonvehí, “un president de la Generalitat segurament ara no ha de donar ordres ni ha d’alimentar segons quines actuacions quan són tan mirades amb lupa”.

El pedecater, que admet la seva “incomoditat” amb la gent que va “amb la cara tapada, crema contenidors” i que “són brètols”, matisa que els CDR, “com a organització, són diversos i no puc malparlar-ne en cap cas. Sí d’aquestes actuacions concretes, que de vegades han reivindicat alguns CDR”.

Publicitat

Defensa d’un Gobierno format pel PSOE i Podemos

Tot i que el marc mental de la primera línia política independentista hauria de ser la República, Bonvehí considera que “una de les decisions que ha de prendre l’independentisme és si li interessa més un govern del PSOE amb Podem a Espanya o un govern de dretes espanyol”. Segons el líder del PDeCAT, que reivindica que fessin caure a Rajoy, “tenim pocs arguments per a dir que el govern progressista és molt diferent que l’altra opció”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut