Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bonvehí avisa que el PDeCAT “estarà” a les generals, municipals i europees

El president del partit assegura que "no s'entendria que no estigués amb totes les conseqüències"

|

- Publicitat -

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha assegurat que el seu partit estarà en les eleccions generals, europees i municipals: “Allí estarem”, ha confirmat Bonvehí, que ha afegit que es juguen molt en aquests comicis.

En una convenció municipalista del PDeCAT aquest dissabte a Vic (Barcelona), Bonvehí ha defensat que “no s’entendria que el PDeCAT no estigués amb totes les conseqüències” en les eleccions.

Publicitat

Ha destacat que es presentaran amb “moral de victòria”, perquè ha sostingut que porten molt temps esperant, però ara ningú els para.

En l’acte també ha intervingut el president de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI), David Saldoni, que ha cridat a treballar des de cada municipi, ja que “el que no pot oblidar cap alcalde és escoltar el sentiment de la gent”, ha concretat.

També ha parlat l’exalcalde de Barcelona i líder del PDeCAT a l’Ajuntament, Xavier Trias, que ha assegurat que la seva formació és “un partit obert, guanyador, valent, atrevit i innovador”.

Trias ha defensat que el seu candidat a l’Alcaldia a Barcelona, Quim Forn, que es troba a la presó provisional i jutjat pel procés independentista, és la raó per la qual han de guanyar les municipals.

Per la seva banda, l’exconsellera i candidata del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona, Neus Munté, ha llegit una carta de Forn, en la qual ha assegurat que seran “la capital de la república, la ciutat més amable i més cívica del sud d’Europa”.

La vicepresidenta del PDeCAT, Miriam Nogueras, ha recordat als presos independentistes i polítics a l’estranger de la seva formació –Josep Rull, Jordi Turull, Quim Forn, Carles Puigdemont i Lluís Puig– i ha afirmat: “Només amb vosaltres aconseguirem una Catalunya independent”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut