Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Bona part del detinguts pels aldarulls a Barcelona passaran a disposició judicial dissabte

|

- Publicitat -

El gruix de detinguts pels aldarulls a Barcelona dijous a la nit passaran a disposició judicial aquest dissabte. Dels 18 arrestats, 15 els van fer els Mossos d’Esquadra per desordres i llançament d’objectes. D’aquests, tres són menors que van acabar a fiscalia de menors. Hi ha un altre detingut de la Guàrdia Urbana que també està a custòdia dels Mossos. Els majors d’edat, per tant, passaran una nit més a comissaria. La Policia Nacional va detenir dues persones més, una d’elles menor.

Ciudadanos hi suca pa

Publicitat

Cs ha registrat aquest divendres al Parlament una petició de compareixença del conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, i una altra del director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, per donar explicacions a la cambra catalana sobre les protestes amb motiu d’aquest 1 d’octubre.

En el text de la primera petició, a què ha tingut accés Europa Press, el partit taronja demana la compareixença de Samper per sotmetre a control parlamentari i informar sobre “els disturbis i destrosses de material urbà per part de grups radicals el dia 1 d’octubre de 2020”.

En l’altra petició, sol·liciten la compareixença del director dels Mossos, Pere Ferrer, per també donar explicacions a la cambra catalana sobre els successos d’aquest 1-O.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut