Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Àudio] Enganxada entre Jordi Borràs i Sergi Sol en directe per Tsunami Democràtic

|

- Publicitat -

Avui, al reformat Matí de Catalunya Ràdio, capitanejat per la flamant Laura Rosel, hi ha hagut una enganxada sobre el Tsunami Democràtic i la famosa (i pràcticament inexistent) taula de diàleg.

A la xerrameca de mig matí han compartit estudi el tertulià afí a ERC, Sergi Sol, fins fa poc assessor del vicepresident Pere Aragonès, i el fotoperiodista Jordi Borràs.

Publicitat

La mà dreta d’Oriol Junqueras ha assegurat i defensat la taula de diàleg emparant-se en les manifestacions convocades per Tsunami Democràtic: “és el que volia la gent”, sentenciava Sol sense pudor.

Quan Rosel ha donat pas a Borràs, aquest ha començat amb un “se’m posen els pèls de punta!” en referència a les paraules de Sol. El fotoperiodista ha estat contundent: “t’asseguro que la gent no volia això” i li ha recordat que “no es van buidar ulls i detenir moltes persones per una taula de diàleg”.

Sol ha replicat: “i què vol dir ‘sit and talk’ doncs?”. Borràs ha continuat que la gent no es va jugar el coll per demanar només diàleg tot i acceptar que no s’hi ha de renunciar mai.

Borràs té raó, ningú vol renunciar a una taula de diàleg, el tema és per parlar “de què?”. Si la gent va sortir a jugar-se el físic a les manifestacions pots-sentència per un diàleg per parlar d’autonomia, Sergi Sol va ben errat. La gent va sortir perquè al diàleg s’hi ha de parlar d’autodeterminació i amnistia. La resta són foteses.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut