Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Arrufat aposta pel Front Republicà: “Aportaria certa tensió anti-règim”

L’exportaveu nacional i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Quim Arrufat, no ha desaprofitat la jornada de reflexió per donar el seu suport implícit al Front Republicà. En un […]

Joan Solé
Joan Solé 27/04/2019

L’exportaveu nacional i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Quim Arrufat, no ha desaprofitat la jornada de reflexió per donar el seu suport implícit al Front Republicà.

En un fil al seu compte de Twitter, el cupaire es mostra molt crític amb una campanya electoral on no s’ha parlat dels programes ni de les propostes: “Poc compromís o promesa. Els discursos s’han centrat a parlar dels altres partits”.

En aquest sentit, i davant un context on el PSOE pot sumar i governar “sense contrapartides”, considera que “només el Front Republicà aportaria certa tensió anti-règim”: “Molt em sembla que el règim tancarà amb vots l’estrebada que va iniciar amb la violència de l’1-O”.

Arrufat, tanmateix, matisa: “Voteu (o no), però no ens enganyem massa. Crec que tot plegat és prou evident, i dramàtic, i que ja ningú no s’enganya. A la plaça de bous que és aquest Règim, tornem a girar en cercle. La prova del cotó -pilar de la Cultura de la Transició- és quan votes perquè no guanyi un altre”.