Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Arrimadas s’escandalitza per la marxa d’Uber de Barcelona

Cal recordar que el seu marit, Xavier Cima és client de l'empresa de VTC

|

- Publicitat -

La líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, com a cap de l’oposició, feia la seva fina carregant contra el Govern després que la contraproposta de la Generalitat no fos favorable a les empreses de VTC. De fet, tant Uber com Cabify han anunciat que abandonaran Catalunya si es concreten i apliquen els plans del consistori català per a seduir els taxistes.

“Si es confirma aquesta notícia, seria nefasta. Els ciutadans i la imatge de Catalunya han patit ja massa. La irresponsabilitat del Govern de Sánchez de passar la patata calenta a les CCAA va ser majúscula i el Govern òbviament tampoc està a l’altura”.

Publicitat

El problema del tuit és que és conegut que el marit d’Arrimadas, Xavier Cima, és client d’Uber. El juliol del 2017 la consultora Diplolicy, fundada també per Roger Montañola va fitxar per l’empresa de transport urbà. Tal com van fer constar al Registre Mercantil, la consultora es dedica a “tota classe de serveis d’assessorament en els àmbits polític, econòmic, legal, d’organització empresarial, tecnològic i industrial, organització de cursos i conferències, màsters i cursos de postgrau”. Per tant, sense Uber, podria perillar un important client de la seva parella.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut