Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Arrimadas porta a Cambray als tribunals amb l’objectiu de destrossar el català

|

- Publicitat -

Un dia després que hagi acabat el termini que va imposar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en una interlocutòria, -i que obligava a posar en marxa el 25% de castellà a les aules-, la resposta de Cs ha estat molt ràpida, però poc àgil. La formació taronja ha portat al conseller d’educació, Josep Gonzàlez-Cambray, als tribunals, estratègia que ja havia utilitzat anteriorment. Per a fer més el paperot, ha vingut expressament a Barcelona, la seva presidenta, Inés Arrimadas, per presentar personalment la denúncia a la Fiscalia Superior de Catalunya.

Arrimades ha anunciat: “Estem aquí, com sempre, defensant els drets dels catalans, perquè són els drets dels catalans els que està violant cada dia el Govern de la Generalitat”. Seguidament, ha carregat el conseller d’Educació. “Venim a denunciar el conseller Cambray perquè està actuant com un brètol contra les famílies i els directors d’escoles que volen respectar i complir la llei, i respectar un projecte de cohesió social”
Tan sols fa dos mesos, els taronges ja van provar aquesta via, assegurant que el conseller era responsable de prevaricació, però en aquella ocasió la causa no va prosperar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut