Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Arrimadas ataca a la desesperada TV3

Arrimadas ha corregut a denunciar Mag Lari per ironitzar sobre el castellà a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per afirmar que “parlo en castellà per semblar més dolent”. Arrimadas té dues vares de mesurar, ja que ella no destaca precisament per tenir un to respectuós i amable

Redacció
Redacció 26/08/2021

Inés Arrimadas fa el ridícul després de denunciar un comentari irònic que Mag Lari va fer en el programa l’Au Pair de TV3. En aquest capítol en què els famosos fan de cangur a uns nens, el mag anava disfressat de calamar gegant i representava una situació en què Harry Potter salvava a la nena del monstre de les profunditats.

L’artista és conegut per fer comentaris àcids que critiquen a tothom. En aquest cas, la polèmica es va iniciar perquè Lari va dir “Soy un calamar gigante, parlo en castellà perquè així semblo més dolent”. En aquest cas, el mag, precisament ironitzava sobre el fet que a TV3, no hi ha presència de la llengua castellana. Així, feia broma sobre les polítiques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Inés Arrimadas, sembla que deu tenir el detector de sarcasmes espatllat, o bé que intencionadament ha volgut usar la broma de Mag Lari per seguir amb la seva guerra en contra de TV3. Si bé és cert que el comentari de Lari pot haver estat desafortunat per a una audiència infantil, demostra també la susceptibilitat de la política, que no és coneguda, precisament per tenir un to respectuós i amable.

Pot ser, podria aplicar-se el consell de Mag Lari, que després de l’enfrontament entre calamar i Harry Potter seuen a fer un cafè junts, “perquè és molt important reconciliar-se. No es pot estar enfadat tota la vida”. Arrimadas ha corregut a denunciar a Mag Lari per fer broma sobre el castellà.