Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Argimon, sobre la investigació als càrrecs de Salut: “Estic absolutament indignat”

|

- Publicitat -

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha mostrat aquest divendres “absolutament indignat” per la investigació oberta per un jutjat de Barcelona contra quatre alts càrrecs del Departament de Salut, entre ells Carmen Cabezas i Adrià Comella, pel suposat retard en la vacunació contra la covid-19 de guàrdies civils i policies nacionals destinats a Catalunya.

Des de l’Hospital General de l’Hospitalet, el conseller ha recordat que tots ells “s’han jugat molt i han arriscat molt en els últims dos anys” i que no es mereixen que se’ls acusi amb “mitges veritats i insinuacions”. “Aquest comença a ser un país que en comptes de mirar enrere per aprendre lliçons ho fa per dir falsedats i estendre l’ombra del dubte”, ha afegit.

Publicitat

A banda del suport rebut del conseller de Salut, a Twitter s’ha posat en marxa una campanya per fer costat als quatre investigats amb el hashtag #16MilionsDeGRÀCIES. Molts usuaris han mostrat la seva oposició recordant la gran vàlua professional dels professionals i l’enorme esforç que van fer per administrar 16 milions de vacunes durant la pandèmia.

Et pot interessar  Balcells diu que no es poden comparar llistes d’espera de les diferents autonomies i li “costa creure’s” les de Madrid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut