Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Aragonès vol tornar a fer seure la Moncloa a la taula de diàleg, tot i la negativa del PSOE

El president de la Generalitat insisteix a centrar els esforços a la taula de diàleg per a negociar el conflicte polític

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, insisteix en l’aposta per la taula de diàleg, tot i que el PSOE ja ha demostrat que no té intenció de convocar-la i ni tan sols l’ha inclòs al seu programa electoral.

Durant el míting d’aquest dissabte a Manresa, el cap del Govern ha afirmat que vol tornar a fer seure la Moncloa a negociar el conflicte polític amb Catalunya. D’altra banda, Aragonès ha avisat que el 24 de juliol, l’endemà de les eleccions espanyoles, els poders financers, mediàtics i judicials trucaran al PSOE i el PSC per demanar que facin un “servei a Espanya” i facilitin un govern del PP.

Publicitat

El president ha afegit que si els populars guanyen, “els de sempre” trucaran als socialistes perquè s’abstinguin i investeixin Alberto Núñez Feijóo. Aragonès ha recordat que el 2016 el PSOE ja es va abstenir per facilitar la investidura de Mariano Rajoy.

Et pot interessar  Aragonès demana una "clara majoria" d'ERC per evitar que el PSC torni a acceptar els vots del PP per investir Illa
Publicitat

Opinió

Minut a Minut