Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aragonès reclama que Catalunya pugui decidir sobre el fons de reactivació europeu

|

- Publicitat -

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reclamat que Catalunya pugui decidir on destinar i com gestionar el fons de reactivació europeu.

Ho ha dit aquest divendres en el fòrum virtual ‘Agenda 2030: from global emergències to solutions at the regional level’ organitzat per Regions4, on ha defensat que Catalunya és qui millor coneix “les necessitats econòmiques i socials del territori”.

Publicitat

Ha sostingut que el pla de reactivació econòmica que posaran en marxa aquest juliol estarà “totalment alineat” amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU.

El vicepresident ha advertit que per impulsar el pla de reactivació econòmica serà necessari “disposar del finançament adequat” i ha valorat positivament la posada en marxa del fons europeu de recuperació de 750.000 milions d’euros anunciat per les autoritats europees.

“Aquest no és el moment de l’austeritat, sinó que és indispensable fer exactament el contrari: aplicar polítiques expansives”, ha conclòs.

Et pot interessar  ERC i PSOE decideixen aparcar la taula de negociació de governs fins després del 12-M i el 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut