Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Aragonès i Budó donen suport a una campanya per presentar al Congrés una proposta de Llei d’Amnistia

|

- Publicitat -

L’associació Amnistia i Llibertat ha rebut el suport de Pere Aragonès i Meritxell Budó en la campanya de recollida de signatures per l’amnistia dels polítics presos. Coincidint amb la visita de Felip VI a Barcelona, el vicepresident del Govern i la consellera de Presidència han mostrat la seva clara aposta per l’indult dels “presos polítics”.

Publicitat

Susanna Pagès, la portaveu d’Amnistia i Llibertat, ha destacat l’absència de Quim Torra, remarcant que la seva causa també està inclosa dins la proposta de la Llei d’Amnistia. Pagès ha afegit que ja s’han recollit 25.000 signatures per l’absolució dels presos i ha agraït la col·laboració als voluntaris que s’estan implicant en la campanya.

Pagès ha afirmat que “el Govern de la Generalitat creu en l’Amnistia com la via per a resoldre el conflicte polític i aturar la causa general contra l’independentisme. Per això han donat suport a la campanya de signatures i a obrir vies de col·laboració”.

Et pot interessar  Junts insisteix en la "debilitat" del Govern mentre Aragonès els insta a "aprofitar l'oportunitat històrica" plegats
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió