Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Aragonès i Budó donen suport a una campanya per presentar al Congrés una proposta de Llei d’Amnistia

L’organització Amnistia i Llibertat és l’entitat que ha preparat el text al qual s’hi han adherit els dos consellers

Avatar
Agències 09/10/2020
Els responsables d'Amnistia i Llibertat amb el vicepresident en funcions de president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència Meritxell Budó el 9 d'octubre del 2020 a Barcelona. Pla general. (Horitzontal)

L’associació Amnistia i Llibertat ha rebut el suport de Pere Aragonès i Meritxell Budó en la campanya de recollida de signatures per l’amnistia dels polítics presos. Coincidint amb la visita de Felip VI a Barcelona, el vicepresident del Govern i la consellera de Presidència han mostrat la seva clara aposta per l’indult dels “presos polítics”.

Susanna Pagès, la portaveu d’Amnistia i Llibertat, ha destacat l’absència de Quim Torra, remarcant que la seva causa també està inclosa dins la proposta de la Llei d’Amnistia. Pagès ha afegit que ja s’han recollit 25.000 signatures per l’absolució dels presos i ha agraït la col·laboració als voluntaris que s’estan implicant en la campanya.

Pagès ha afirmat que “el Govern de la Generalitat creu en l’Amnistia com la via per a resoldre el conflicte polític i aturar la causa general contra l’independentisme. Per això han donat suport a la campanya de signatures i a obrir vies de col·laboració”.