Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès frena la demagògia de Ciudadanos sobre corrupció

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha acusat aquest dimecres a Cs de llançar “falsedats” contra la gestió dels recursos públics de la Generalitat i ha recalcat el compromís de l’Executiu català per lluitar contra la corrupció.

Així ho ha manifestat en la seva intervenció al Parlament durant el debat general sobre la lluita contra la corrupció sol·licitat per Cs al desembre, explicant que, malgrat que correspon al president de la Generalitat, Quim Torra, iniciar aquest tipus de debats, l’ha hagut de fer ell per “circumstàncies personals” del primer.

Publicitat

Segons Aragonès, el Govern està compromès amb la lluita contra la corrupció, a eliminar qualsevol actuació susceptible de ser corrupta i fa una “gestió íntegra dels recursos públics”.

“Per conviccions democràtiques i també republicanes, la gestió dels béns públics s’ha de fer amb cautela, des de la màxima exigència, i ha d’estar sotmès a tota mena de controls”, ha assegurat.

També ha apel·lat a debatre des del rigor i la proposta, ja allunyar-se de falsedats i de demagògia: “El que hem escoltat de Cs són falsedats i vulneracions de la presumpció d’innocència. Lorena Roldán ha de demanar disculpes per algunes de les falsedats que ha expressat”.

Et pot interessar  ERC defensa un debat electoral amb Junts i el PSC per "confrontar idees"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut