Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 715
La República

Aragonès frena la demagògia de Ciudadanos sobre corrupció

El vicepresident acusa la ultradreta de llançar “falsedats” i recalca el compromís de la Generalitat contra la corrupció

Redacció
Redacció 05/02/2020
Pere Aragonès, vicepresident del Govern / ACN

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha acusat aquest dimecres a Cs de llançar “falsedats” contra la gestió dels recursos públics de la Generalitat i ha recalcat el compromís de l’Executiu català per lluitar contra la corrupció.

Així ho ha manifestat en la seva intervenció al Parlament durant el debat general sobre la lluita contra la corrupció sol·licitat per Cs al desembre, explicant que, malgrat que correspon al president de la Generalitat, Quim Torra, iniciar aquest tipus de debats, l’ha hagut de fer ell per “circumstàncies personals” del primer.

Segons Aragonès, el Govern està compromès amb la lluita contra la corrupció, a eliminar qualsevol actuació susceptible de ser corrupta i fa una “gestió íntegra dels recursos públics”.

“Per conviccions democràtiques i també republicanes, la gestió dels béns públics s’ha de fer amb cautela, des de la màxima exigència, i ha d’estar sotmès a tota mena de controls”, ha assegurat.

També ha apel·lat a debatre des del rigor i la proposta, ja allunyar-se de falsedats i de demagògia: “El que hem escoltat de Cs són falsedats i vulneracions de la presumpció d’innocència. Lorena Roldán ha de demanar disculpes per algunes de les falsedats que ha expressat”.

Relacionats