Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès es reuneix amb l’ANC i Òmnium Cultural per consensuar el rumb de l’independentisme

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, s’han reunit amb representants de les entitats independentistes. Després de la plantada de la CUP, l’executiu ha continuat amb la ronda de trobades amb Òmnium Cultural i l’ANC per abordar la situació política actual i refer la unitat de l’independentisme.

L’Assemblea, que ha valorat la reunió amb el president a través de Twitter, ha apuntat que hi ha “divergències” pel que fa a les estratègies per fer la independència. “Nosaltres no creiem en la taula de diàleg. Seguim pensant que la independència ha de ser unilateral”, han expressat.

Publicitat

L’organització liderada per Elisenda Paluzie també ha fet pública la seva desaprovació amb relació al cas Juvillà i ha criticat que no s’hagués convocat el diputat al ple. “Això degrada la institució i la confiança de la ciutadania. Si es considera que no és el moment, que ho diguin clar”, han sentenciat. Així mateix, el 12 de febrer convoquen davant del Parlament per exigir “l’obediència al mandat del 52%” i un “gir radical de l’estratègia independentista”.

Pere Aragonès també s’ha reunit amb el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i la vicepresidenta, Clàudia Pujol, tot i que ocupen el seu càrrec en funcions a l’espera que s’elegeixi una nova junta. De moment, no han transcendit detalls de la trobada.

Et pot interessar  La JEC considera propaganda electoral la proposta de finançament singular d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut