Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès creu que Cs baixarà tot i tenir Carrizosa de cap de llista

|

- Publicitat -

Els arguments que avalen el tercer grau dels presos “haurien de fer envermellir” al govern espanyol

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, considera que els arguments que ha fet servir la jutge de vigilància penitenciària per avalar el tercer grau dels líders independentistes empresonats “hauria de fer envermellir” tant al govern de Pedro Sánchez com a la Fiscalia. Aragonès, que ha assegurat que el tercer grau “és de sentit comú” ha lamentat que Tribunal Suprem “estigui fent política amb el tercer grau” i que, amb “la seva doctrina els vulgui mantenir a la presó”. Ha reiterat que l’única solució passa “per l’amnistia” i la seva posada en llibertat.

Publicitat

Cs baixarà igualment

Aragonès ha vaticinat aquest dijous que Cs “tindrà en les urnes un descens en el seu nombre de suports” malgrat el nomenament de Carlos Carrizosa com a candidat a les eleccions de Parlament Catalunya.

En declaracions als mitjans després d’una trobada d’alcaldes d’ERC a Moià (Barcelona), Aragonès ha valorat l’anunci de Cs de proposar al president del grup al Parlament, Carlos Carrizosa, com a candidat en substitució de Lorena Roldán.

Per a ell, durant l’actual legislatura, Cs s’ha dedicat “a crispar i intentar polaritzar” al Parlament de Catalunya, i a parlar més dels problemes i no a aportar solucions, ha opinat.

“Presentin a qui presentin, creiem que finalment la ciutadania ja ha fet la seva valoració de quina ha estat l’aportació de Cs a la política catalana: la crispació, justificar la repressió i intentar viure d’un increment del conflicte”, ha apuntat.

Davant Cs, Aragonès ha defensat que ERC està “per les solucions democràtiques, per defensar el referèndum d’autodeterminació, l’amnistia” i les polítiques socials i econòmiques.

Et pot interessar  Aragonès reivindica la República proclamada per Macià "per passar de ser súbdits a ciutadans de ple dret"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut