Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Aragonès afirma que l’avaluació de danys es farà conjuntament amb els ajuntaments

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha dut a terme una roda de premsa a Amposta per valorar l’actuació dels cossos d’emergència i els ha agraït la seva feina. El president de Catalunya ha mostrat el seu suport “a totes les persones afectades” i s’ha mostrat positiu davant del fet que “no s’hagin hagut de lamentar pèrdues personals”.

El líder d’ERC ha explicat que actualment estan fent una “avaluació de danys” conjuntament amb els ajuntaments i ha advertit que “les asseguradores hauran de cobrir els danys” mentre estudien si declararan les zones més afectades com a catastròfiques. En cas que fos així, això comportaria més recursos, per restablir els danys dels aiguats.

Publicitat

Aragonès ha apuntat que “aquests fets seguiran succeint” i ha explicat que “les mesures de la Generalitat ho tindran en compte” en la línia de la resistència i la resiliència d’aquests territoris. És a dir, ha afirmat que s’aportaran mecanismes perquè els aiguats afectin menys i ajudin a facilitar més la recuperació.

Aragonès ha explicat que seguiran treballant amb el Comitè tècnic per retornar com abans millor la normalitat al territori i poder restablir els danys causats pels aiguats.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut