Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Alves es mostra en desacord amb el relat de la jutgessa sobre la violació, però no el recorrerà

L'exfutbolista brasiler del Barça s'ha negat a declarar i romandrà a presó fins al judici

|

- Publicitat -

L’exfutbolista brasiler del Barça Dani Alves s’ha mostrat aquest dimecres en “desacord” i contrariat pel relat de fets que la jutgessa del cas de violació ha escrit en la interlocutòria de final de la instrucció. A l’escrit, la magistrada el processa per violació a una noia de 23 anys el 31 de desembre passat en el lavabo d’un reservat de la discoteca Sutton de la capital catalana, ja que considera que hi ha indicis racionals de criminalitat contra ell.

Segons ell, els fets relatats no s’ajusten a la realitat del que va passar el dia dels fets. Tanmateix, per celebrar el judici a l’Audiència de Barcelona tan aviat com es pugui, ha dit que no recorrerà la interlocutòria i, per tant, esdevé ferma.

Publicitat

La compareixença ha durat menys d’un quart d’hora i Alves s’ha donat per informat del relat de fets de la magistrada, per evitar qui li llegís.

La versió d’Alves fa aigües

Des que Alves va ser denunciat, ha canviat nombrosos cops de versió, negant al principi que conegués la noia, després dient que el sexe va ser instigat per ella, que li hauria fet una fel·lació mentre ell defecava al vàter i finalment afirmant que va ser una penetració vaginal consentida pels dos. Cap de les versions d’Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l’arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida.

En canvi, la versió de la noia s’ha vist corroborada perifèricament per diverses càmeres de seguretat, testimonis, empremtes dactilars d’ella al lavabo, ADN d’ell a la roba i la vagina d’ella i lesions que ella va patir compatibles amb el seu relat.

Et pot interessar  L’Audiència de Barcelona rebutja els recursos contra la llibertat sota fiança de Dani Alves
Publicitat

Opinió

Minut a Minut