Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Álvarez de Toledo compara ERC amb el colpista Tejero

|

- Publicitat -

La portaveu del PP al Congrés acusa els socialistes “d’encapçalar el procés de liquidació constitucional”

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha carregat contra el PSOE per la negociació amb ERC per la investidura. “És com si Felipe González, en cas d’haver-ho necessitat, l’any 1982 hauria hagut d’anar a la presó de Figueres a negociar amb Tejero el futur govern d’Espanya”, ha dit aquest dimecres en un acte a la Universitat Carlos III, a Getafe. Álvarez de Toledo ha criticat que Pedro Sánchez estigui “negociant el futur govern d’Espanya amb un condemnat per sedició”, en referència a Oriol Junqueras, i l’ha comparat al militar autor del cop d’estat de 1981, Antonio Tejero. La portaveu del PP ha acusat els socialistes “d’encapçalar el procés de liquidació constitucional”.

Publicitat

La portaveu de Cs al Congrés sosté que si el PSOE “rectifica” el PP “es veurà obligat” a seure a negociar

La portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, ha exlicat que trucarà a Pedro Sánchez aquest dimecres per insistir en la proposta d’un “gran acord constitucionalista” entre PSOE, PP i Cs. Arrimadas ha argumentat que existeix una “alternativa” a l’acord entre PSOE i Unides Podem amb el suport extern de nacionalistes i independentistes, que és la “via dels 221 escons”, que és l’única que veu “sensata, estable i moderada”. En roda de premsa al Congrés aquest dimecres després d’assistir a la ronda de consultes amb Felip VI sobre la investidura, Arrimadas ha dit que a la trucada al líder del PSOE demanarà posar data a la reunió amb Sánchez i ha dit que s’hauria de produir “al més aviat possible” perquè “l’oferta” de Cs “s’ha de concretar i negociar en els pròxims dies”. Segons la portaveu de Cs al Congrés, si el PSOE “rectifica” el PP “es veurà obligat” a seure a negociar.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut