Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Alejandro Fernández embogeix a Twitter i vincula els atemptats de l’11M amb Catalunya i Gibraltar

Assegura que Pablo Casado liderarà "aquesta nova etapa"

|

- Publicitat -

Passades les dotze de la nit d’aquest dissabte, el nou líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha fet un tuit que semblaria ser fruit d’un sopar ple d’excessos.

El tarragoní deu tenir entre cella i cella intentar ser més incendiari que el seu antecessor, Xavier García-Albiol, una tasca gens fàcil. Però Alejandro Fernández ho ha aconseguit.

Publicitat

El popular ha escrit un tuit incendiari on mescla, gratuïtament, els mortífers atemptats a Madrid de l’11 de març del 2004 amb “el que està passant” a Catalunya i a Gibraltar. Així s’expressa: “L’11 de març del 2004 es va iniciar un procés de destrucció del millor d’Espanya. Avui tot això es manifesta a Catalunya i Gibraltar. Ho superarem. Consagrem la nostra vocació a això. I Pablo Casado ens liderarà en aquesta nova etapa. Ho sé.”

Cal recordar que l’11M del 2004, hi va haver a Madrid una sèrie de 10 explosions simultànies en tres trens de rodalies de RENFE a primera hora del matí. Va ser comès per una cèl·lula islamista que pretenia emular accions d’Al-Qaeda. En l’atac van morir 191 persones i cap a 1700 van resultar ferides de diversa consideració.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut