Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Albiol abraça la idea que l’autonomia que ens cal es la de Portugal

Sorprenent tuit de l’exlíder del PP a Catalunya que defensa que cal confinar tota Catalunya

Gerard Sesé 17/03/2020
Politician Xavier Garcia Albiol during the congress of the European Partido Popular in Madrid on Wednesday 21 October 2015. en la foto : selfie

Sorprenent i desconcertant tuit de l’exlíder del Partit Popular a Catalunya i exalcalde de Badalona, Xavier García-Albiol que defensa el Govern de la Generalitat de Catalunya i critica la posició del Gobierno de Pedro Sánchez (el del diàleg) de centralitzar la gestió de la crisi i no confinar Catalunya sinó tota Espanya.

Concretament, García-Albiol abraça la famosa frase dita per l’independentisme que “l’autonomia que ens cal és la de Portugal”. I és que el popular ha assegurat en un tuit que Sánchez no té arguments per a no confinar Catalunya de la resta de l’Estat.

“No seré jo qui defensi els arguments de Quim Torra de tancar Catalunya” ha començat el text. Però Pedro Sánchez hauria d’utilitzar arguments més creïbles” prossegueix. La conclusió a la qual acaba arribant és per a sucar-hi pa i demostra que Albiol podria haver fet un gir inèdit i inexplicable en la seva ideologia: “No pot dir que el virus no hi entén de fronteres quan acaba de tancar les de Portugal, el Marroc i França”.