Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Albiach reclama “trencar relacions institucionals” amb Israel i acusa Netanyahu d’actuar com un “criminal de guerra”

Els comuns avisen Sánchez que els palestins no poden esperar sis mesos per una conferència de pau

|

- Publicitat -

La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha exigit “trencar relacions institucionals” amb Israel, país al qual ha acusat d’actuar “com una dictadura militar”.

En declaracions als mitjans, Albiach ha assegurat que el poble palestí pateix un “genocidi” amb “la complicitat dels Estats Units i Europa” i ha acusat el seu primer ministre, Benjamin Netanyahu, de ser un “criminal de guerra”. “És l’hora d’actuar i exigir un alto al foc”, ha dit la dirigent dels comuns.

Publicitat

La líder dels comuns a la cambra catalana ha considerat positiva la proposta del president espanyol Pedro Sánchez de celebrar una conferència de pau, però ha advertit que s’ha d’accelerar. “En sis mesos és una presa de pèl, perquè potser no hi ha palestins amb qui negociar”, ha avisat. Així mateix, ha insistit que cal impulsar un embargament d’armes contra Israel i portar el seu primer ministre davant de la Cort Penal Internacional.

Et pot interessar  Els comuns creuen que poden "anar a més" i "millorar els resultats" el 12-M i confien en un govern "progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut