Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Albiach a Aragonès: “Agafi les regnes del país, controli d’una vegada el seu Govern”

|

- Publicitat -

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, reclama al president de la Generalitat, Pere Aragonès que “agafi les regnes del país” i que “controli d’una vegada el seu Govern”. En un acte aquest diumenge a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) on ha presentat l’alcaldessa i candidata a les eleccions municipals, Isabel Garcia, Albiach ha lamentat que “els catalans no podem estar eternament esperant a veure si Junts” vol estar a l’executiu.

“Tenim un Govern paralitzat, ensorrat i al que se l’estan menjant els seus problemes”, ha considerat tot afegint que les institucions són importants per fer front a la crisi. “Necessitem governs forts i estables”, ha conclòs tot subratllant que la “inflació s’està menjant els salaris de la gent”.

Publicitat

La mirada fixada en les pròximes eleccions

Albiach remarca que “són incapaços de tancar una sola crisi” i que “en van encadenant una darrera l’altra”. En aquest sentit, ha contraposat el desgavell a l’executiu amb la tasca del seu partit. “Nosaltres governem amb tota la humanitat i solvència”, ha reblat tot assegurant que aquesta és “la bona política”.

Davant d’aquest immobilisme, Albiach ha afirmat que a les pròximes eleccions municipals sortiran “a guanyar, vida, drets, tranquil·litat i seguretat” per tota la ciutadania. “Davant d’aquells que pensen que el municipalisme és la petita política, per nosaltres no hi ha res més gran”, ha reblat.

Et pot interessar  Albiach denuncia els "incompliments" d'Aragonès en la rehabilitació d'habitatges: "No ha posat un sol euro"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut