Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Albert Pla a una entrevista a El Mundo: “Vox té més votants gràcies a vosaltres”

Albert Pla ha tornat a descol·locar la caverna unionista. Durant una entrevista al diari El Mundo, l’artista català ha respost a totes les preguntes amb ironia i sarcasme. Amb el […]

Gerard Sesé 11/03/2019
Albert Pla, en una imatge d'arxiu

Albert Pla ha tornat a descol·locar la caverna unionista. Durant una entrevista al diari El Mundo, l’artista català ha respost a totes les preguntes amb ironia i sarcasme. Amb el seu to característic, i com qui no vol la cosa, ha anat repartint llenya a tort i a dret.

Sobre una Catalunya independent, Pla ha assegurat que li agradaria gràcia que fos possible “per provar-ho”. Ha assegurat que gràcies a Carmen Maura, pot pagar les querelles que l’unionisme espanyol presenta contra ell “que no s’oblidi de fer-me l’ingrés aquest més” ha assegurat. Les declaracions fan referència que l’actriu espanyola va assegurar que Catalunya no necessitava els diners que rebia d’Espanya. A més, Pla ha explicat que allà on governa el PP o Ciudadanos ell està vetat.

Però el millor de tot és quan li pregunten sobre si és comprensible l’augment de Vox: “És normal. Per exemple, llegint El Mundo no et faràs indepe o de Podem. Et tornaràs més aviat ultradretà. Podríem dir fatxa, però és una paraula que es queda curta”.