Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Així se’n fot Alonso-Cuevillas d’un diari espanyol que li diu “mamarracho”

|

- Publicitat -

La caverna mediàtica espanyola més radical i casposa s’ha fet ressò de la trobada d’estiu a Waterloo on el president Carles Puigdemont ha rebut alguns convidats per passar una tarda de dissabte d’agost. El diputat de Bildu Jon Iñarritu, la periodista Pilar Rahola, l’advocat i diputat Jaume-Alonso Cuevillas, el raper Valtonic el conseller Jordi Puigneró o l’amic i senador del president Jami Matamala eren alguns dels convidats.

Sense pudor, tots els assistents es van deixar gravar a la sobretaula mentre cantaven cançons i també durant la preparació del dinar així com a l’arribada. El diari digital Periodista Digital s’ha mofat de la trobada amb la bilis característica de la premsa ultra unionista i en una de les fotos de la trobada a Waterloo titula: “No caben mas mamarrachos por metro cuadrado”.

Publicitat

L’advocat i diputat a Madrid per JxCat, Jaume Alonso-Cuevillas, ha contestat amb ironia i sarcasme lluny d’entrar a discutir o mostrar-se ofès, que és el que realment hagués satisfet la ment maliciosa que ha ideat el tuit. Tot repiulant la publicació hi ha afegit un “sí que hi caben, sí”. I és que, de fet, la foto està tallada i no hi surt tothom.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut