Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Així se’n fot Alonso-Cuevillas d’un diari espanyol que li diu “mamarracho”

Contesta amb ironia una publicació infame de la caverna espanyola

Gerard Sesé 11/08/2019

La caverna mediàtica espanyola més radical i casposa s’ha fet ressò de la trobada d’estiu a Waterloo on el president Carles Puigdemont ha rebut alguns convidats per passar una tarda de dissabte d’agost. El diputat de Bildu Jon Iñarritu, la periodista Pilar Rahola, l’advocat i diputat Jaume-Alonso Cuevillas, el raper Valtonic el conseller Jordi Puigneró o l’amic i senador del president Jami Matamala eren alguns dels convidats.

Sense pudor, tots els assistents es van deixar gravar a la sobretaula mentre cantaven cançons i també durant la preparació del dinar així com a l’arribada. El diari digital Periodista Digital s’ha mofat de la trobada amb la bilis característica de la premsa ultra unionista i en una de les fotos de la trobada a Waterloo titula: “No caben mas mamarrachos por metro cuadrado”.

L’advocat i diputat a Madrid per JxCat, Jaume Alonso-Cuevillas, ha contestat amb ironia i sarcasme lluny d’entrar a discutir o mostrar-se ofès, que és el que realment hagués satisfet la ment maliciosa que ha ideat el tuit. Tot repiulant la publicació hi ha afegit un “sí que hi caben, sí”. I és que, de fet, la foto està tallada i no hi surt tothom.