Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Acció contundent d’Endavant-Horta Guinardó contra l’empresa catalanòfoba Veritas

Amb aquesta acció, Endavant ha volgut mostrar tot el seu suport a la treballadora acomiadada per parlar en català a uns clients, tot apuntant que "defensar la llengua, és defensar la classe"

|

- Publicitat -

El nucli d’Endavant-OSAN del districte d’Horta-Guinardó, a Barcelona, ha passat a l’acció contra Veritas, l’empresa que va acomiadar una treballadora catalanoparlant per motius lingüístics. L’acció, que l’organització ha reivindicat a través de Twitter, assenyala la catalanofòbia de l’empresa en un dels establiments que té a Barcelona, tot cridant a fer boicot a les seves botigues i productes per tal de defensar la llengua davant aquells que la menyspreen.

Publicitat

“Veritas acomiada per parlar català!”. Aquest és el contundent missatge que pot llegir-se en una de les finestres del local que Veritas té a la plaça Eivissa, al districte d’Horta-Guinardó, i que forma part de l’acció que Endavant-Horta Guinardó ha dut a terme contra l’empresa. L’altra finestra del local ha estat empaperada amb adhesius reivindicatius de l’organització en els quals es llegeix “la llengua, la classe”.

Amb aquesta acció, Endavant ha volgut mostrar tot el seu suport a la treballadora acomiadada per parlar en català a uns clients, tot apuntant que “defensar la llengua, és defensar la classe” i criticant que mentre l’espanyolisme apunta contra els drets fonamentals dels catalanoparlants, les grans empreses com Veritas obeeixen i disparen. Davant aquests fets, tal com defensa l’entitat, cal fer “boicot” i “autodefensar-se”.

Et pot interessar  L'avançament de 'Cites' confirma les sospites: s'ha rodat en castellà i doblat al català malgrat que els actors són catalanoparlants
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió