Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

5.000 persones es manifesten a Barcelona per l’1 de maig

Unes 5.000 persones s’han manifestat aquest Primer de Maig a Barcelona per reclamar “més drets, més igualtat, més cohesió” i que les persones siguin al centre de les polítiques de […]

Redacció
Redacció 01/05/2019

Unes 5.000 persones s’han manifestat aquest Primer de Maig a Barcelona per reclamar “més drets, més igualtat, més cohesió” i que les persones siguin al centre de les polítiques de treball. La marxa convocada pels sindicats majoritaris, CCOO i UGT, exigeix la derogació de la reforma laboral i recuperar drets laborals i la “dignitat” davant d’un mercat laboral on hi ha prop de 400.000 persones que treballen però viuen en la pobresa. En un ambient festiu i reivindicatiu, la capçalera de la manifestació recorre la Via Laietana, amb la participació dels líders dels sindicats UGT i CCOO a Catalunya, Camil Ros i Javier Pacheco. A la marxa també hi ha representants polítics dels comuns, el PSC, ERC i JxCat.

La capçalera de la manifestació estava formada pels secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, i també han assistit el president del Parlament, Roger Torrent, i el conseller de Treball, Chakir El Homrani, entre d’altres.

Relacionats