Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

39 dotacions dels Bombers per extingir l’incendi en una zona de difícil accés entre la Selva del Camp i Vilaplana

|

- Publicitat -

Els Bombers treballen amb 39 dotacions en un incendi localitzat en una zona boscosa de molt difícil accés entre la Selva del Camp i Vilaplana (Baix Camp), a prop de la zona del Garramell. El foc crema des de la matinada d’aquest dimarts, 14 de març; el primer avís s’ha rebut a les 02:38 hores de la matinada. Fins allà s’han desplaçat un total de 39 dotacions terrestres, a les quals s’han sumat els mitjans aeris a primera hora d’aquest matí.

La principal dificultat que s’han trobat els cossos d’emergències a l’hora de treballar en l’extinció de les flames és el vent, que bufa amb força, sumant-hi a aquesta dificultat l’accessibilitat. Els Bombers treballen principalment atacant el flanc dret del foc, mentre que l’esquerra el tenen a contravent.

Publicitat

La carretera TP-7013 entre la Selva del Camp i Vilaplana està tallada en els dos sentits de la marxa, entre els punts quilomètrics 5,5 i el 15, per facilitar la circulació dels vehicles d’emergència. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Infocat.

Et pot interessar  Desactivada l'alerta de l'Inuncat per l'episodi de pluges, que ha deixat 1.233 trucades al 112 i 568 avisos a Bombers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut