Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | Sandro Rossell: “No és el moment de plantejar la independència de Catalunya”

|

- Publicitat -

L’expresident del FCB Sandro Rosell ha opinat sobre els principals temes d’actualitat en una entrevista a Cafè d’idees (RTVE). Pel que fa a la seva possible candidatura a Barcelona, ha admès que li faria “molta il·lusió” presentar-se com a alcaldable a la capital catalana.

“Es pot fer una feina molt maca de convertir-la en la capital del món, que és el que hauria de ser”, ha argumentat. Tanmateix, com va exposar el juliol, té reticències perquè la seva família ha patit molt i exposar-se té “perills”. Com a data límit, ha marcat prendre una decisió “després de Reis”. A La República, ja vam explicar en què consistiria el seu projecte “sense ideologia política” i format per un grup de “gestors”.

Publicitat

Sobre la independència, Rosell ha insistit en el seu discurs a favor de celebrar un referèndum, tot avisant que “votaria que sí, però si guanya, me’n vaig” de Catalunya. “De cor soc independentista, però de cap no”, ha assegurat, afegint que creu que “no és el moment” de plantejar la independència.

L’expresident del Barça també ha abordat el joc brut del Tribunal Suprem, que va prometre promocionar la jutgessa Lamela després de mantenir-lo a la presó preventiva durant dos anys. “Dono absolutament credibilitat al que va dir Villarejo”, ha constatat, fent referència a les declaracions de l’excomissari a TV3.

Et pot interessar  Turull diu que és "molt trist" proposar un referèndum "des de la solitud i en campanya electoral"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut