Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Manuel Valls no sap quant val una T-10: “Li puc dir què em gasto en taxis”

El republicà francès però monàrquic espanyol s'enfada amb la pregunta: "Això no interessa a la gent"

|

- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls assegura en una entrevista al diari ARA que vol pactar amb el PSC. “Barcelona necessita els socialistes, jo els necessito. Potser ells em necessiten a mi”, defensa Valls, que fa una crida als socialistes catalans perquè s’uneixin a la seva plataforma electoral. “S’ha de ser generós, crec que per als barcelonins seria una aposta molt generosa i potent”, afirma. L’alcaldable també apel·la als votants de “CiU, Trias o Puigdemont” perquè diu que “hi ha independentistes que poden votar per un alcalde que vol recuperar Barcelona”. “La gent del seny que s’estima Barcelona, que sap que l’ordre és important, que són comerciants, aquesta gent no pot acceptar el desordre i l’aliança entre populisme i separatisme”, avisa.

Però, resulta que el moment que ha generat més polèmica i expectació ha estat quan la directora de l’ARA, Ester Vera, ha preguntat a Valls quan val un bitllet de bus o la T-10, però el candidat a les municipals no respon perquè, diu això “no interessa als barcelonins”. “No vull entrar en aquest debat, o parlar de quant costa el pa. Li puc dir que quan agafo el taxi és entre 7 i 10 euros el que faig”, afegeix.

Publicitat

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut