Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] L’aspecte descontrolat del ‘top manta’ a l’estació de Plaça Catalunya fa saltar les alarmes

El vídeo captat avui se suma a l'episodi d'ahir on un turista fou ferit en una baralla amb un venedor ambulant

|

- Publicitat -

La situació de la venda ambulant a Barcelona cada vegada és més greu, l’episodi d’ahir on un turista ha resultat ferit d’una baralla amb un venedor ambulant ha fet saltar les alarmes a l’Ajuntament de Barcelona, que veu com el descontrol de la gestió queda en evidència com es pot veure en aquest vídeo d’en Josep Mª Mis Mar de l’estació de Plaça Catalunya on l’espai queda absorbit per la gran quantitat de manters que venen els seus productes.

Publicitat

Un turista ferit en una baralla amb un venedor ambulant a Barcelona

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per una baralla entre un turista i un venedor ambulant aquesta nit. L’Ajuntament de Barcelona ha confirmat que arran dels fets s’ha traslladat el turista a un centre hospitalari de la capital, però fonts policials han afirmat que ha estat donat d’alta la mateixa nit. L’agressió s’hauria produït entre les nou i les deu de la nit d’aquest dijous, segons les mateixes fonts. El turista agredit havia intentat fer d’intermediari en una discussió entre un grup de turistes i un altre de venedors ambulants a l’encreuament entre Plaça Catalunya i el carrer Pelai. Els Mossos d’Esquadra estan intentant localitzar l’agredit que, de moment, no ha interposat cap denuncia.

El portaveu del sindicat CSIF a la Guàrdia Urbana, Eugenio Sambrano, ha atribuït l’origen de la discussió als retrets d’una dona amb un cotxet que recriminava als venedors ambulants que ocupessin l’espai públic. Segons la seva versió dels fets, els manters haurien “increpat” la turista. Posteriorment, un d’ells hauria agredit el ciutadà nord-americà amb la sivella d’un cinturó metàl·lic provocant un “tall a la femoral”. Segons el cos de Mossos d’Esquadra, el ciutadà agredit no formava part del grup de turistes que en un primer moment discutia amb els venedors ambulants.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut