Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] El xou d’en Bou: Entra a un local okupat i es grava dient-los que marxin

|

- Publicitat -

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, va intervenir aquest dijous a la tarda en l’ocupació d’un local al barri d’Horta. Segons informa el PP en un comunicat, Bou va “mediar” amb els ocupes i els va assegurar que no podien quedar-se al local. En el moment en què Bou s’hi va presentar hi havia una persona a l’interior de l’immoble que no parlava castellà però Bou va aconseguir parlar amb un altre dels ocupes per telèfon. “Veurem on poden estar, però aquí ja us dic que no, la meva intenció és que marxeu d’aquí”, va dir-los. El grup popular assegura que els baixos estan ocupats des de fa dues setmanes per quatre persones d’entre 22 i 30 anys de diferent nacionalitat.
En una piulada al Twitter, Bou apunta que no ho fan “per necessitat” i els ha acusat de “màfies”. “És indignant”, exclama demanant legislar “ja” el desallotjament exprés en 48 hores.

Publicitat

Segons el PP, el propietari de l’immoble ha iniciat la via judicial però li han assegurat que el procés és “lent”. Bou afirma que el propietari “té por” i que els ocupes “només volen diners per marxar”.

Et pot interessar  Vox vota en contra del protocol per a prevenir agressions sexuals de La Mostra de cine de València
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió