Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Crítiques a un agent de la Urbana de Barcelona per la frase que pronuncia abans de la batuda als manters

|

- Publicitat -

Barcelona ha començat aquest dilluns el desplegament d’un dispositiu policial d’un centenar d’agents dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Portuària per evitar que els manters desenvolupin la seva activitat. En una atenció als mitjans, el tinent a l’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha detallat que es tracta d’una mesura “permanent” que es modularà i variarà en funció dels resultats que s’obtinguin.

Aquest dispositiu, que té per objectiu “eradicar” el top manta, segons ha dit Batlle, s’organitzarà en dos torns de matí i tarda i s’estendrà de dos quarts de deu del matí a les deu del vespre. Els principals punts coberts seran el Passeig de Gràcia, les Rambles, la Plaça Catalunya i el Front Marítim.

Publicitat

“Van a flipar”

Un dels agents de la Urbana ha gravat des del seu cotxe la batuda que s’ha fet a plaça Catalunya. A les imatges es pot veure com un bon grapat de cotxes policials es desplacen ràpidament pel carrer Pelai fins a arribar a la cèntrica plaça. Mentre ell mateix grava, deixa anar un “van a flipar” en referència als manters en veure tanta policia. El vídeo acaba amb un “toma la foto” a un manters que comencen a recollir en veure l’allau de policies. Una frase que ha estat molt criticada i que ha penjat un militant de la CUP a Barcelona:

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut