Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Colau amenaça Nissan: “Si tanquen, trenquem relacions i tindran seriosos problemes!”

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona va assistir a la manifestació d’ahir dels treballadors de Nissan en el marc de les protestes després que la companyia japonesa hagi anunciat que tanca la seva producció a Catalunya.

Ada Colau va voler tenir un bany de masses amb els afectats però no li va sortir tot com ella esperava. A l’inici de la seva aparició va rebre crits en contra i de protesta contra la seva segona, Janet Sanz, qui en plena crisi del coronavirus va defensar que les empreses de l’automòbil no reprenguessin la seva activitat.

Publicitat

A la concentració, on hi havia centenars de treballadors de Nissan els manifestants van llegir un manifest en japonès dirigit al president de Nissan, Makoto Uchida, i un altre en francès destinat a la direcció de Renault, soci de l’aliança automobilística amb la marca nipona.

El més sorprenent de tot és que, Colau, amb l’afany de ficar-se la gent a la butxaca, el seu discurs va esdevenir un autèntic tret al peu de cara a les negociacions per evitar que l’empresa marxi. La comú va arengar una autèntica amenaça contra la multinacional japonesa: “Si es tanca Nissa, s’acaba la bona relació amb ells i Nissan tindrà problemes seriosos”. A part que no és, ni de bon tros, la millor manera per a seduir la companyia tampoc queda clar què és el que podria fer Ada Colau per produir “problemes seriosos” a una empresa tan gegant com Nissan.

Et pot interessar  Albiach denuncia els "incompliments" d'Aragonès en la rehabilitació d'habitatges: "No ha posat un sol euro"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut