Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Camaleònica Colau: De demanar un boicot a l’impost de l’aigua a defensar-ne un augment

|

- Publicitat -

Ada Colau ha visitat Els Matins de TV3 per a oferir una entrevista a la televisió pública catalana. Malgrat la pandèmia, la crisi del turisme, el retorn a les escoles i els romanents dels ajuntaments, la gestió al consistori municipal de Barcelona ha obligat Lídia Herédia a parlar sobre l’impost de l’aigua a la ciutat comtal.

I és que Colau ha augmentat exponencialment les factures dels barcelonins amb la nova taxa de residus al rebut de l’aigua. Una mesura que, fins i tot, el síndic de greuges no recomanava.

Publicitat

L’alcaldessa comú ha defensat que l’augment “és de 4’5 a 8’5 euros cada dos mesos” i ho ha definit com “un import raonable”. A més, ha afegit que “és una taxa necessària i ha d’anar dins el rebut de l’aigua perquè sigui equitativa”.

Però… què deia aquella Colau activista que volia accedir a l’ajuntament de Barcelona i usava tota mena d’arguments, la majoria populistes, que van aconseguir (amb l’ajuda de l’Estat inventant-se un compte bancari de Xavier Trias a Suïssa) guanyar per la mínima les eleccions del 2015? Doncs Colau feia una crida a un boicot als rebuts de l’aigua: “la ciutadania organitzada haurà de generar un impagament dels rebuts de l’aigua per a aconseguir-ne la municipalització”.

Et pot interessar  Sabrià demana a Albiach que "recapaciti": "Situar el Hard Rock com a tot o res és una dicotomia equivocada"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut