Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] BcnCapital explica els motius pels quals “la batalla” de Barcelona “s’ha tornat tan important”

|

- Publicitat -

Segons les enquestes andorranes, Jordi Graupera entrarà a l’Ajuntament de Barcelona. Un sorpasso meritori davant la quasi nul·la exposició mediàtica amb la qual ha articulat Barcelona és Capital la seva campanya.

Poques hores abans de tancar la campanya, l’equip de Graupera ha penjat el darrer vídeo de campanya on exposa “els motius pels quals la batalla de Barcelona s’ha tornat tan important”.

Publicitat

Segons BcnCapital, Graupera és el “vot útil” contra el vot “decadent” i “zombi” que representen les altres formacions que han constituït el saló de plens de Barcelona. En aquest sentit, carrega contra tots els partits que han participat en els blocs electorals i en els debats perquè “estan d’acord que Catalunya ha de renunciar a la independència, com a mínim, per una generació”.

Amb l’eslògan, “defensa l’1 d’octubre, defensa el teu vot: allibera’t!”, la formació sorgida de Primàries, assegura que “tots saben que si l’independentisme s’apodera de la modernitat, no hi haurà policia, ni judicis farsa, que aturin el país”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut