Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Valls esborra el vídeo de precampanya on sortia una feixista radical

Manel Valls i el seu equip de campanya van penjar el divendres passat a les xarxes oficials un dels seus primers vídeos de precampanya de cara a les eleccions municipals […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 01/01/2019
Unionista Manel Valls

Manel Valls i el seu equip de campanya van penjar el divendres passat a les xarxes oficials un dels seus primers vídeos de precampanya de cara a les eleccions municipals de Barcelona. Hi sortia diferent gent opinant sobre el candidat Valls i dient-ne meravelles. La primera persona que apareixia, una jove rossa tota repentinada, assegurava que Valls és per a Barcelona “canvi, unió i esperança”.

Aquesta noia de posat simpàtic i agradable, però, és una radical nacionalista espanyola de comportament feixista, ja que apareix en un altre vídeo a plaça Catalunya de Barcelona, en un estat clarament alterat per alguna substància estupefaent, cridant sense vocalitzar massa contra una paradeta independentista.

Doncs bé, el vídeo ja ha estat esborrat pel mateix Valls. Sort, però, que el tuitaire Bernat Castro en va fer una captura i ara podem veure el tros del vídeo oficial del candidat unionista republicà francès però monàrquic espanyol on es pot veure la noia en qüestió: