Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Unes 5.000 persones “validen” el programa de Graupera a Barcelona i trien les seves 10 prioritats

|

- Publicitat -

Unes 5.000 persones han “validat” en les últimes 48 hores el programa electoral de la candidatura de Barcelona és Capital primàries i també han triat les 10 propostes que prioritzarà el candidat de la plataforma, Jordi Graupera.

En un comunicat aquest dijous, la candidatura ha detallat que el programa s’ha fet en col·laboració amb els candidats, els voluntaris i les associacions, amb 11 taules obertes amb la participació de gairebé 400 persones i amb 203 propostes i esmenes.

Publicitat

Els simpatitzants de la candidatura han marcat com a prioritat aplicar les mesures proposades per l’ANC en l’àmbit municipal: sobirania fiscal, aposta per empreses deslligades del poder polític i econòmic de l’Estat i afavorir el consum de proximitat.

Les opcions més votades inclouen les creació de més habitatges públics a la ciutat amb col·laboració publicoprivada; augmentar les places en residències de gent gran; incentivar el transport públic i perseguir els pisos turístics il·legals.

Ha apostat per crear una oficina de transició energètica; incorporar els referèndum com a eina de participació ciutadana; “Abandonar” la propaganda de grans equipaments culturals i incorporar la tecnologia a la feina policial.

Et pot interessar  Joel Joan, el nou fitxatge de Ponsatí i Graupera per a la seva candidatura 'Alhora'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut