Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Una feixista radical, protagonista del primer vídeo de precampanya de Valls

Sí, és cert que avui és el dia dels Sants Innocents, però La República ja ha complert amb la seva innocentada. El que us mostrem aquí és, dissortadament (o no), […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/12/2018
Unionista Manel Valls

Sí, és cert que avui és el dia dels Sants Innocents, però La República ja ha complert amb la seva innocentada. El que us mostrem aquí és, dissortadament (o no), real i cert.

Manel Valls ha penjat avui a les seves xarxes oficials un dels seus primers vídeos de precampanya de cara a les eleccions municipals de Barcelona. La idea és la típica peça que mostra diferent gent opinant sobre el candidat Valls i dient-ne meravelles. La primera persona que apareix, una jove rossa tota repentinada, assegura que Valls és per a Barcelona ‘canvi, unió i esperança”.

Aquesta noia de posat simpàtic i agradable, però, és una radical nacionalista espanyola de comportament feixista. I és que han repescat un vídeo d’ella mateixa a plaça Catalunya de Barcelona, en un estat clarament alterat per alguna substància estupefaent, cridant sense vocalitzar massa contra una paradeta independentista. Un vídeo més que ens regala l’unionisme caspós passat de voltes protagonitzat per joves que reprodueixen un odi i frustració mamats des de petits per part dels pares.

El tuitaire Bernat Castro ha estat l’encarregat de recuperar aquest moment: