Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un grup de treballadors socials crida “assassina” a Colau abans d’un acte

|

- Publicitat -

Una quinzena de treballadors socials del sector de la gestió dels sense llar, entre els quals es trobava l’activista sense sostre Danciu Lagarder, han increpat aquest dijous a l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, en arribar a l’acte ‘L’alcaldessa Respon’ al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i l’han envoltat i li han fet retrets i, fins i tot, crits “d’assassina”.

Els treballadors s’han concentrat a l’entrada del Col·legi amb una pancarta amb el lema ‘Barcelona En Comú fa negoci amb gent sense llar’ per lamentar “greus incompliments de dues entitats privades que gestionen serveis socials per a persones sense llar externalitzades per l’Ajuntament de Barcelona”.

Publicitat

Segons ells, l’alcaldessa no ha complert amb el seu programa electoral de municipalitzar els serveis bàsics que fins ara estaven externalitzats: “Volem denunciar la hipocresia i la mala praxi demostrades per Barcelona en Comú i en especial a Laura Pérez Castaño, cap de Serveis Socials de Barcelona i responsable directa”, expliquen en un comunicat.

Et pot interessar  Collboni diu que vol un acord pressupostari amb Colau però l'avisa que "primer van les polítiques i després les cadires"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut