Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ultimàtum d’Artadi a Pedro Sánchez perquè decideixi “si va cap a la repressió o va cap al diàleg”

L'exconsellera recorda que depèn del guanyador del 28-A "trobar una solució política al que és un problema polític"

|

- Publicitat -

La número dos de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha assenyalat que el president del Gobierno en funcions, Pedro Sánchez, ha de decidir “si va cap a la repressió o va cap al diàleg”.

“Nosaltres en el diàleg sempre hi serem, sempre hem estat i seguirem estant sempre aquí. Per tant, depèn de Pedro Sánchez trobar una solució política al que és un problema polític”, ha apuntat aquest dimecres Artadi després de la seva visita a la presó de Soto del Real.

Publicitat

Davant la possibilitat que Jordi Sànchez i Jordi Turull poguessin ser cessats com diputats, Artadi ha comentat que resoldran “pas a pas” cap a on van quan sàpiguen “quina és l’aproximació de la cambra davant aquesta nova situació”.

Així mateix, ha incidit que qui ha generat odi a Catalunya “no han estat les opcions democràtiques”, sinó que han estat “les opcions que han estat a favor d’empresonar demòcrates, que estan a favor que hi hagi un judici polític, que hi hagi presos polítics i que hagi exiliats”.

Per Artadi, el ple del Parlament “no representa la voluntat de la ciutadania” perquè, en la seva opinió, “s’han alterat i no s’estan respectant les majories de la gent, la qual cosa es votarà”.

Durant la seva visita a Soto del Real, Artadi s’ha reunit amb el conseller legítim de la Generalitat i cap de llista per a les municipals de Barcelona, Joaquim Forn, amb el qual ha intercanviat informació sobre Barcelona perquè JxCat “sigui l’opció del canvi” a l’Ajuntament.

En aquest sentit, ha destacat que JxCat ha de ser l’opció que canviï “el desastre” dels últims quatre anys a l’Ajuntament de Barcelona. “Hem parlat d’urgències com la inseguretat, la falta de diàleg i tot el model de ciutat. Hem parlat de com s’ha de traslladar la innovació a tot el teixit productiu de Barcelona”, ha explicat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut