Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Troben mort un nadó dins d’una paperera a la Bisbal d’Empordà

L''Àrea d'Investigació Criminal de la regió de Girona dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació

|

- Publicitat -

Tristíssima notícia pels veïns de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà). El matí d’aquest dimarts, 2 de gener, un escombriaire de la capital empordanesa s’ha trobat dins una paperera el cos sense vida d’un nadó mort. Els serveis d’emergències i la Policia Local han arribat al lloc dels fets al cap de pocs minuts, i a continuació s’ha activat a l’Àrea d’Investigació Criminal de la regió de Girona dels Mossos d’Esquadra que s’ha fet càrrec de la investigació.

Els fets han tingut lloc pels volts de quarts de vuit del matí, quan el treballador que estava fent la ronda habitual s’ha trobat el recent nascut, encara amb el cordó umbilical a dins de la bossa de la paperera que hi ha entre a la placeta del carrer Germans Sitjar. Un enclau molt cèntric, just al casc antic de la ciutat, i on la circulació amb vehicle està restringida. Segons ha pogut saber l’ACN, quan el treballador ha trobat el cos, la víctima ja estava morta.

Publicitat

S’ha activat a l’Àrea d’Investigació Criminal de la regió de Girona dels Mossos d’Esquadra, que s’ha fet càrrec de la investigació. La cerca es fa a través de les càmeres de seguretat que hi ha en establiments de la zona. Fins al lloc dels fets també s’hi ha desplaçat diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que han confirmat la mort del nadó.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut