Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Toni Soler afirma que Iceta volia que Albiol fos l’alcalde de Badalona

|

- Publicitat -

La investidura sorpresa de Xavier García-Albiol com a nou alcalde de Badalona segueix portant cua. Les reaccions han estat diverses, com la de l’alcaldessa de la ciutat veïna, Ada Colau, que ja ha demanat una moció de censura al PSC i Guanyem.

Qui també ha volgut dir la seva ha estat el presentador de TV3 i historiador, Toni Soler, que ha assegurat que Miquel Iceta, líder del PSC, volia que el PP es quedés l’alcaldia.

Publicitat

Soler, que és de Badalona, escriu: “Deixeu de blanquejar el PSC. Això no és culpa de “la desunió de les esquerres” ni del “frente popular de Judea”. Iceta ha aconseguit el que volia”. A més, crec que la posició dels socialistes és fruit dels “pactes de la Moncloa” entre PSOE i PP.

L’historiador, molt actiu a les xarxes amb aquest tema que el toca de ben a prop, encara fa una altra reflexió: “Confirmat, els socialistes catalans són els aliats naturals de la dreta rància, anticatalana i xenòfoba. Espero que almenys brindin amb fanta, que després passa el que passa”.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut