Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

S’esgota l’estoc de mascaretes a les farmàcies de Barcelona

|

- Publicitat -

La responsable del Centre d’Informació del Medicament de Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ​​Maria Perelló, ha explicat que l’estoc de màscares s’ha esgotat a les farmàcies de Barcelona i ha demanat que es facin servir aquests productes “de manera lògica”.

En declaracions a Europa Press, Perelló ha assenyalat que s’han de realitzar mesures genèriques de prevenció com rentar-se les mans freqüentment, i ha recordat que l’ús de mascaretes a persones sanes només cal per als que estiguin a la cura de persones infectades o sospitoses d’estar-ho.

Publicitat

Ha comentat que si es produeixen nous casos de coronavirus “caldrà cenyir-se a les recomanacions dels experts i evitar l’alarma social”.

La farmacèutica de la capital catalana Amelia García-Miranda ha confirmat que “ja no hi ha mascaretes enlloc” i que els distribuïdors no saben quan podran reposar-les.

Segons aquesta farmacèutica, des que es van conèixer els últims casos de coronavirus a Itàlia són moltes les persones que intenten aconseguir algun exemplar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut