Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Semàfor vermell a Ada Colau per discriminar greument el català als carrers de Barcelona

|

- Publicitat -

El català segueix necessitant indiscutiblement el suport de les institucions públiques per a gaudir de bona salut de cara al futur. Quan semblava que aquest era ja un debat superat, Plataforma per la Llengua ha posat el crit al cel en comprovar i denunciar que l’Ajuntament de Barcelona discrimina greument el català als carrers de la ciutat comtal.

I és que el consistori capitanejat per Ada Colau, en coalició amb el PSC més unionista de la història, ha instal·lat uns nous semàfors amb botó per als vianants. El text íntegre dels senyals està en castellà: “Pulse el boton, espere verde” (fins i tot, amb una falta d’ortografia, ja que no col·loca l’accent a la paraula ‘botón’).

Publicitat

L’ONG del català assegura que, d’aquesta manera, l’Ajuntament de Barcelona “ignora el català en els nous semàfors de la ciutat” i acompanya la denúncia amb una imatge d’un dels aparells lumínics que, expliquen, s’acaba d’instal·lar a la plaça Alfonso Comín.

Així doncs, posen un “cercle vermell Alcaldessa” i li exigeixen “que doni llum verda al català als senyals de trànsit de Barcelona”.

Et pot interessar  El ministre @ernesturtasun, el talibà dels toros, ens alliçona insultant els defensors de la llengua catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut