Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Ricomà: “El que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a succeir”

|

- Publicitat -

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat aquest dimecres sobre l’explosió registrada a l’empresa Iqoxe del polígon petroquímic de la Canonja (Tarragona) que “el que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a passar”.

Publicitat

En declaracions als mitjans abans de l’inici de la manifestació després de la vaga en el sector, ha destacat que aquesta concentració és per demanar més seguretat, transparència i més protocols per a la indústria química: “Evidentment que la necessitem, però amb altres paràmetres”.

Ha dit que li sembla lògica la posició dels sindicats i la posició empresarial en contra: “Entra dins dels paràmetres normals”.

“Estem treballant intensament”, ha afirmat l’alcalde sobre la gestió de l’incident per donar el seu suport a la ciutadania, tot i els tempos de les asseguradores.

A partir d’ara “la ciutat de Tarragona està unida a demanar la convivència amb la indústria i una major seguretat” i ha assenyalat que queda feina per fer en aquest sentit.

Et pot interessar  L'escriptor mallorquí Joan Antoni Cerrató Rosselló, guanyador del 23è Premi de Traducció Vidal Alcover de Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió