Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ricomà: “El que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a succeir”

|

- Publicitat -

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat aquest dimecres sobre l’explosió registrada a l’empresa Iqoxe del polígon petroquímic de la Canonja (Tarragona) que “el que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a passar”.

En declaracions als mitjans abans de l’inici de la manifestació després de la vaga en el sector, ha destacat que aquesta concentració és per demanar més seguretat, transparència i més protocols per a la indústria química: “Evidentment que la necessitem, però amb altres paràmetres”.

Publicitat

Ha dit que li sembla lògica la posició dels sindicats i la posició empresarial en contra: “Entra dins dels paràmetres normals”.

“Estem treballant intensament”, ha afirmat l’alcalde sobre la gestió de l’incident per donar el seu suport a la ciutadania, tot i els tempos de les asseguradores.

A partir d’ara “la ciutat de Tarragona està unida a demanar la convivència amb la indústria i una major seguretat” i ha assenyalat que queda feina per fer en aquest sentit.

Et pot interessar  La Rambla Nova de Tarragona viu una jorndada de Sant Jordi frenètica amb 137 parades de llibres, roses i entitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut