Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Ricomà: “El que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a succeir”

Malgrat els tempos de les asseguradores, l’Alcalde de Tarragona explica que “estan treballant intensament” per donar suport a la ciutadania

Redacció 19/02/2020
Pau Ricomà, alcalde de Tarragona

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat aquest dimecres sobre l’explosió registrada a l’empresa Iqoxe del polígon petroquímic de la Canonja (Tarragona) que “el que va passar va ser molt greu i mai més ha de tornar a passar”.

En declaracions als mitjans abans de l’inici de la manifestació després de la vaga en el sector, ha destacat que aquesta concentració és per demanar més seguretat, transparència i més protocols per a la indústria química: “Evidentment que la necessitem, però amb altres paràmetres”.

Ha dit que li sembla lògica la posició dels sindicats i la posició empresarial en contra: “Entra dins dels paràmetres normals”.

“Estem treballant intensament”, ha afirmat l’alcalde sobre la gestió de l’incident per donar el seu suport a la ciutadania, tot i els tempos de les asseguradores.

A partir d’ara “la ciutat de Tarragona està unida a demanar la convivència amb la indústria i una major seguretat” i ha assenyalat que queda feina per fer en aquest sentit.