Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Protecció civil demana un confinament als veïns per l’explosió de la Petroquímica de Tarragona

|

- Publicitat -

Una exposició en una empresa química del polígon sud de Tarragona s’ha sentit en diversos municipis cap a tres quarts de set de la tarda d’aquests dimarts. L’explosió ha causat flames de grans dimensions. De moment, se’n desconeixen les causes i l’afectació. Els Bombers hi han enviat vuit dotacions, que donen suport als bombers del polígon. Protecció Civil ha activat el pla d’emergències per risc químic, Plaseqcat, en fase d’alerta, i ha recomanat a la ciutadania de set municipis propers que es confini preventivament fins a saber l’abast de l’accident. Concretament, ha demanat als veïns de Vila-seca , La Canonja i els barris de Bonavista i Univ. Laboral de Tarragona estar-se dins d’un edifici amb les portes i les finestres tancades.

El SEM ha informat que, de moment, no li consten ferits, però ha activat el protocol d’incident de múltiples víctimes i diverses unitats dels serveis especialitzats.

Publicitat

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han enviat totes les dotacions disponibles i recomanen no acostar-se a la zona.

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, s’està desplaçant a Tarragona després de l’explosió registrada a la planta petroquímica de la Canonja, han informat fonts de l’Executiu català.

Et pot interessar  La Rambla Nova de Tarragona viu una jorndada de Sant Jordi frenètica amb 137 parades de llibres, roses i entitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut